E-mailadres
Registreer Contact

Kustplaats: Zeebrugge

Terug naar kustplaatsen

(Zeebrugge is een deelgemeente van Brugge).

Zeebrugge doet haar naam eer aan: Zeebrugge staat geheel in het teken van de zee. Het Boudewijnkanaal verbindt met haar historische moederstad Brugge. Trotse Zeebruggelingen noemen hun gemeente wel eens 'de hoofdstad van de vis'. Ze hebben recht van spreken, want al jarenlang is de vismijn van Zeebrugge met haar omliggende viswinkels een aantrekkingspool voor bezoekers vanuit het hele land.

'Het mekka van de lekkere viskeuken'
Een kustplaats met een wereldhaven en een klein, maar fijn zandstrand: Zeebrugge in het kort samengevat. De vismijn en vele culinaire visrestaurants zijn legendarisch tot ver buiten de regio. Het indrukwekkende windmolenpark is er van dichtbij te zien en in het Seafront Maritiem themapark ontdekt u hoe het er in een wereldhaven en vismijn aan toe gaat. Een uitstapje? Moederstad Brugge ligt slechts een boogscheut ver.

Ontdek de wereldhaven
De haven van Zeebrugge is één van de belangrijkste havens van Europa. Wie Zeebrugge echt wil ervaren, kan niet om de haven heen. Een goede manier om wereldhaven Zeebrugge te ervaren is op of aan het water. Met indrukwekkende vaartochten of gewoon aan land.

Toerisme Zeebrugge

Badengebouw
Zeedijk
8380 Zeebrugge
T. +32 (0)50/44 46 46

toerisme@brugge.be
www.brugge.be/zeebrugge

Er zijn 2 resultaten gevonden!

Sorteren op: Laat zien:   Aantal per pagina:   Pagina:  
606

Zeebrugge, Baron de Maerelaan 54

Appartement op 100M van het strand, alle voorzieningen trein tram bus winkel op wandel afstand, elec laadpalen op loop afstand; vele wandel fiets mogelijkheden Te huur vanaf 500 euro per week 15 EURO forfait elec water (bij normaal gebruik) staanplaats 25 euro per week.

vanaf

€ 500

per week

574

Zeebrugge, Zeedijk 25

Prachtig en lichtrijke penthouse met 2 grote terrassen. Residentie Promenade Zeebrugge Bad Dit unieke penthouse op de zeedijk van Zeebrugge Bad biedt alle comfort voor een aangenaam verblijf aan de Belgische Kust op 16 km van Brugge. Het unique aan onze penthouse zijn de 2 grote prachtige terrassen met een uitzonderlijk zicht op zee, duinen en achterland. Als het een beetje zonnig is, kan je...

vanaf

€ 500

per week